Anda Mihaela


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Regulament

Go down 
AuthorMessage
Anda Mihaela
Admin
avatar

Female
Number of posts : 32
Age : 32
Location : Home
Job/hobbies : student
Registration date : 2007-08-06

PostSubject: Regulament   Tue Aug 07, 2007 4:32 am

Regulamentul forumului andamiki

1. Reguli generale:
- Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii regulamentului;
- Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
- Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate va apartine in totalitate. Andamiki isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul cu sau fara preaviz.
- Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea Roportal.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale.
- Nu se accepta clonele (in afara situatiilor in care aveti permisiunea de la un supermoderator/administrator, fiecare utilizator are dreptul la un singur cont pe forum).

2. Subiectele de discutie:
- Inainte de a deschide o noua tema, folositi functia "CAUTARE".
- Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Eroare", "Ajutoooor!" si nu folositi exclusiv MAJUSCULE.
- Pentru promovare, aveti la dispozitie sectiunea "Promovare", NUMAI in acel loc este permisa publicitatea (desigur,in limita bunului simt).
- NU este nevoie sa deschideti un thread in care sa ne explicati de ce "plecati" de pe forum sau de ce aveti de gand sa plecati.
- Sunt interzise subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal - atat initiatorii lor cat si cei care se prind in acest joc periculos vor fi sanctionati foarte drastic.

3. Mesajele:
- Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati www.dexonline.ro.
*Engleza poate fi folosita doar in categoria: English Forum.
- Mesajele trebuie sa fie la subiect. Mesajele offtopic vor fi sterse ,(excepti facand cele din categoria Discutii offtopic)fara avertisment (nu mai scrieti doar pentru a scrie, scrieti doar daca aveti ceva de spus).
- Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc.
- Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat. (Aceasta regula va fi utilizata si pentru PM);
- Nu faceti cereri de HACK, CRACK, WAREZ etc. Nu promovati pirateria software si nu scrieti mesaje care contravin legilor in vigoare.
- Nu postati mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul ":)" , "aha" , "da" , "mersi" , "marfa" etc.
- Incercati sa ajutati colegii de forum. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...
- In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.
- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii.
- Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori.
- Mesajele personale sunt personale si nu aveti voie sa le publicati pe forum.

4. Atasamente:
- NU atasati fisiere mai mari de 3 MB si nu utilizati aceasta functie decat cu un scop bine definit. (Text si imagine);
- Atasamentele de tip video nu sunt acceptate!
- Nu adaugati fisiere/imagini care care incalca legea dreptului de autor;

5. Semnatura:
- Semnatura poate contine 1-2 linii de text cu font normal, 1 imagine de dimensiuni MICI (neanimata) si maxim 1-2 link-uri exterioare forumului.
- Se aplica de asemenea si toate regulile de la mesaje.

6. Reclamatii/moderare/sanctiuni:
- Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment pana la interzicerea dreptului de a scrie pe forum.
- Aveti obligatia sa RESPECTATI deciziile moderatorilor/administratorilor.
- In cazul in care un utilizator incalca regulamentul adresati-va moderatorului acelei sectiuni (mesaj personal).
- Orice reclamatie impotriva unui moderator trebuie adresata unui supermoderator/administrator (DOAR pe PM/E-MAIL). Decizia lui va fi definitiva in priviinta acelui caz.
- Daca un user este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse.
- In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.
Back to top Go down
View user profile http://andamiki.forumz.ro
 
Regulament
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Anda Mihaela :: CUVANTUL ADMINISTRATORULUI :: Regulament-
Jump to: